• Välkommen att kontakta oss
  • Huvudkontakt: Annelie Jonsson, Åttagårdsgatan 6 A, 521 44 Falköping, Skaraborg, Västra Götaland, Sverige
  • E-post adventureskaraborg-at-gmail.com

Bli Partners

Network Genealogical Adventures in Sweden söker partners.

Nätverket ”Network Genealogical Adventures in Sweden” består av svenska släktforskare och guider som arbetar tillsammans för att göra våra resenärers resor till sina förfäders hemland Sverige så bra och lätt som möjligt.

 

Vi söker partners som kan hjälpa oss att nå ut till världens alla hörn och tala om att vi finns. Behov finns för svensk ättande att veta och ha trygghet i att man kan få hjälp på ett enkelts sätt att hitta sina rötter och gå i sina förfäders fotspår. Men de vet helt enkelt inte vem att kontakta.

Network Genealogical Adventures in Sweden gör det lätt att få kontakt med rätt uppdragsforskare och guide som kan hjälpa till på vägen att få veta mer om sin svenska familj, både lång tillbaka i tiden och i nutid. Vi vill göra det enklare för svensk-ättade att söka och hitta sin svenska identitet. De som vill kunna gå i sina förfäders fotspår och förhoppningsvis kunna möta släkten i Sverige.

Partners kan hjälpa varandra att synas och göra reklam för varandra. Det blir goodwill och kunderna blir nöjda. Vi söker företag och andra intressenter som gör det möjligt för oss att få kontakt med svensk ättlingar.

Network Genealogical Adventures in Sweden erbjuder sina partners att synas på två platser på vår webbplats. På första sidan Index, längst ner där det finns en rullande list med partners loggor samt på sidan Partners.html som finns tydligt i menyn. På höger sida här på denna webbsida finns vår partner Lindstrom Travels reklamutrymme på vår Partner-sida. Du får lika stor plats, med din logga och information om företaget.

Möjligt är också att partners logga kan finnas med på Network Genealogical Adventures in Sweden broschyrer.


    Lindstrom Travel

    Rockford, Illinios, USA

  • Länk